Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, afirmă că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale nu pentru că partidul este mare, ci pentru că are cel mai bun candidat. Ea spune că România nu are nevoie de preşedinte revanşard care să le facă dosare adversarilor politici şi nici de un preşedinte leneş şi nepăsător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, i-a ironizat, în discursul ţinut sâmbătă la congresul PSD, pe contracandidaţii lui Marcel Ciolacu. 
Ea a măsurat distanţa dintre Craiova şi Capitală în „ciuci”, ironizând viitoarea carte a liderului PNL despre care spune că va sta la baza unui scenariu pentru Hollywood. Despre Mircea Geoană Olguţa Vasilescu spune că „şi el poate să joace într-un film de acţiune, că ştie ceva bătaie, că a mai luat”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
De ironiile primarului Craiovei nu au fost feriţi nici Elena  Lasconi despre care a spus că nu merge la Craiova pentru nu are „nici Vama veche, nu avem nici femei cu barbă care să cânte prin oraş”
„Marcel Ciolacu este singurul politician important care nu se teme să iasă printre oameni. (...) E singurul premier care ne sună să întrebe dacă avem nevoie de ceva. (..) Nouă nu ne trebuie nici un preşedinte revanşard care să le facă dosare adversarilor politici, nici un preşedinte leneş şi nepăsător, nici un preşedinte care să ne scoată din Europa pentru că aşa înţelege el noţiunea de patriotism”,
Ea spune că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale nu pentru că partidul este mare, ci pentru că are cel mai bun candidat.
„Noi nu vom câştiga aceste alegeri prezidenţiale pentru că suntem cel mai mare partid, noi vom câştiga aceste alegeri prezidenţiale pentru că avem cel mai bun candidat”, a încheiat Olguţa Vasilescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.