Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că trebuie ţinută Rusia cât mai departe de România şi a anunţat că România va continua să sprijine independenţa şi suveranitatea Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În politică, ca şi în diplomaţie, se spune că totul este negociabil. Dar în obiectivele strategice există linii roşii.  Împreună cu statele membre NATO trebuie să ţinem Rusia cât mai departe de România. A susţine Ucraina înseamnă a asigura pacea României. Este cineva din sală care îşi doreşte să fie vecin cu Rusia?! De aceea, vom continua să sprijinim ferm independenţa şi suveranitatea Ucrainei. 
România a făcut un efort financiar, logistic şi uman extraordinar. Trebuie să participăm la reconstrucţia Ucrainei, atunci când războiul va lua sfârşit. Portul Constanţa îl pregăteşte actualul ministru al Transporturilor să fie principalul hub logistic al acestei reconstrucţii”, a afirmat Ciolacu.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
El a mai declarat că nu mai doreşte să existe dispute între preşedinte şi Guvern când vine vorba de interesele naţionale. 
”Nu vreau să mai existe dispute între Preşedinte şi Guvern atunci când vine vorba de interesele naţionale! 
Atât preşedintele, cât şi premierul trebuie să acţioneze coordonat, inteligent şi determinat, să impună interesele României la Bruxelles. Indiferent din ce partid fac parte! 
Cearta între români şi denigrarea României în cancelariile occidentale trebuie să înceteze. 
Interesele României nu mai trebuie negociate pentru mize personale!”, a afirmat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.