Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR) cere, joi seară, demisia preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzat că a primit ilegal 24.000 de euro în 2023, apreciind că fiecare zi în care acesta ocupă funcţia este ” AEP este un atentat la democraţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Demisia, Toni Greblă! Curtea de Conturi a validat astăzi raportul final privind activitatea Autorităţii Electorale Permanente. E oficial: Toni Greblă a primit ilegal venituri de 24.000 de euro în 2023, potrivit raportului Curţii de Conturi. Documentul confirmă dezvăluirile Snoop privind salariile ilegale încasate de Toni Greblă[, a scris, joi seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Acesta apreciază că ”fiecare zi cu Greblă în funcţia de preşedinte AEP este un atentat la democraţie”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Abia aştept să aud dublul standard al lui Ciolacu despre acest caz. Fiecare zi cu Greblă în funcţia de preşedinte AEP este un atentat la democraţie. Reamintesc că am depus pe 26 august o plângere la Agenţia Naţională de Integritate pentru a verifica sumele încasate de preşedintele AEP”, a mai scris Clotilde Armand.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.