Candidatul PNL Preşedinţia României şi preşedintele formaţiunii, Nicolae Ciucă reclamă că adversarii săi politici subestimează, în sondajele pe care le dau publicităţii, poziţia sa în preferinţele electoratului, pentru a „amăgi şi a schimba percepţia oamenilor”. „Chiar îi rog să ne treacă pe locul 14, vreau să fiu pe locul 14 în sondajele lor, pentru că sondajele adevărate le vor face românii, pe 24 noiembrie, la vot!”; spune Ciucă, duminică, la un miting electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Am văzut contracandidaţii care expun tot felul de atacuri, despre care, vă spun sincer, nu am decât să mă bucur şi să le apreciez, pentru că aceste atacuri nu înseamnă nimic altceva decât că suntem singurul partid care contează în aceste alegeri în lupta cu PSD şi AUR. Sunt singurul contracandidat care intră în turul doi. Le dăm voie în continuare să ne treacă nu pe locul şase, şapte, opt. Chiar îi rog să ne treacă pe locul 14, vreau să fiu pe locul 14 în sondajele lor, pentru că sondajele adevărate le vor face românii, pe 24 noiembrie, la vot! Încearcă să-i amăgească şi să schimbe percepţia oamenilor cu tot felul de mesaje, cu tot felul de sondaje, crezând că oamenii sunt naivi şi nu văd realitatea. Dacă ar coborî mai mult printre ei, dacă ar sta mai mult de vorbă, ar realiza cât sunt oamenii de lucizi, cât de bine văd realitatea şi cât de mult ne cunosc pe fiecare dintre noi, câteodată fără să fie nevoie să deschidem gura”, a afirmat Nicolae Ciucă, duminică după amiază, la un miting electoral care se desfăşoară în judeţul Mehedinţi.
Liderul PNL mai susţine că nu se teme „de niciunul dintre ei, nici ca formaţiune politică, nici în calitatea lor de candidaţi”, spunând că PNL este cea mai puternică forţă politică de dreapta şi a doua forţă politică din România. 
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„În sondajele reale (...) suntem consolidaţi pe locul doi”, spune Ciucă arătând că acest loc este „şi din punct de vedere al partidului, şi din punct de vedere al candidatului”. 
Ciucă mai afirmă că speră ca alegătorii de dreapta să înţeleagă utilitatea votului” şi să nu îşi irosească voturile pe formaţiuni mici, care nu vor intra în Parlament.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.