Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut un mesaj către acei liberali care, supăraţi că nu se mai regăsesc pe listele de candidaţi, pleacă din partid şi se arată susţinători ai altor candidaţi. ”Dacă cred că ne impresionează şi în momentul acela îmi schimb decizia, este total greşit”, a transmis Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”PNL este consecvent şi membrii PNL, cei care simt cu adevărat ce înseamnă liberalismul, indiferent de situaţie rămân în setul de valori şi de principii, de virtuţi ale PNL, dacă unu, doi, trei, chiar dacă în continuare au carnetul de partid, nu se mai regăsesc pe liste - şi pot să le înţeleg frustrarea, pot să le înţeleg supărarea - se duc şi fac un exerciţiu de imagine şi cred că ne impresionează şi în momentul acela îmi schimb decizia, este total greşit. Şi în primul rând că nu este doar decizia mea”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni seară, la B1 Tv.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
El a spus că nu doar din PNL pleacă unii dintre membrii care nu se mai regăsesc pe listele de candidaţi.
 
”Nu se întâmplă doar la PNL. Peste tot, în fiecare formaţiune politică, acolo unde parte dintre cei care contează că în jurul lor gravitează toată politica din România nu mai sunt pe listă au astfel de abordări”, a susţinut liderul liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.