Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se arată convins va fi ales preşedinte al României la scrutinul din acest an, subliniind că Marcel Ciolacu nu este prima sa opţiune în ceea ce priveşte desemnarea pentru funcţia de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Întrebat, luni seară, la Antena 3, cine va câştiga alegerile prezidenţiale din România, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Subsemnatul”. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Totodată, întrebat, în acest context, pe cine va desemna prim-ministru dacă PSD va avea cel mai bun scor la alegerile parlamentare, Ciucă a răspuns: ”Să vedem ce va decide poporul român”.
 
”E o întrebare la care voi reflecta”, a spus Ciucă, subliniind că Marcel Ciolacu nu este prima sa opţiune pentru propunerea de premier. 
 
”Până atunci se pot întâmpla multe. De ce să creez o speranţă pe care să nu o îndeplinesc, după aia?”, a adăugat liderul PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.