Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, duminică, după discuţii cu mici producători din Puchenii Mari, că oamenii au nevoie ”de un stat care să le fie partener, nu doar spectator”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În Comuna Puchenii Mari, Prahova, am stat de vorbă cu micii producători locali, care muncesc din greu pentru a ne oferi produse de calitate. Am ascultat cu mare atenţie problemele şi provocările cu care se confruntă aceşti oameni harnici – de la accesul mai uşor la pieţe, până la susţinerea fermelor de familie”, a scris, duminică, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Acesta consideră că oamenii au nevoie de sprijunul statului.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Producătorii noştri au nevoie de un stat care să le fie partener, nu doar spectator. PNL rămâne dedicat susţinerii antreprenorilor români, în special micilor producători”, a mai transmis liderul PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.