Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, despre demisia lui Iulian Dumitrescu şi a lui George Lazăr de la şefia organizaţiilor judeţene Prahova şi Neamţ, pe fondul problemelor din justiţie, că a cerut să-şi înainteze demisia amândoi, urmând ca la nivelul filialelor să stabilească un interimat. Ciucă a precizatcă este dincolo de capacitatea sa de a înţelege şi de a accepta astfel de situaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După cum aţi observat, am avut o atitudine cât se poate de fermă în acest sens. Este dincolo de capacitatea mea de a înţelege şi de a accepta astfel de situaţii, motiv pentru care şi-au înaintat demisia. Am cerut să-şi înainteze demisia, fiecare dintre ei, urmând ca la nivel ca la nivelul filialelor să stabilim un interimat astfel încât să asigurăm funcţionarea filialelor”, a spus Nicolae Ciucă. ”Am făcut toate aceste demersuri pentru că nu cadrează cu modul în care eu înţeleg să facem politică şi în acest sens tot ceea ce se va întâmpla în interiorul Partidului Naţional Liberal va urma această linie”, a mai spus liderul PNL. Iulian Dumitrescu a demisionat din fruntea organizaţiei PNL Prahova iar George Lazăr, din funcţia de lider al PNL Neamţ, au precizat surse liberale pentru News.ro. Filialele urmează să îşi stabilească la BPN conducerile interimare. Demisia lui Iulian Dumitrescu din funcţia de preşedinte al PNL Prahova vine după anunţul DNA privind extinderea urmăririi penale în cazul lui acestuia. Liderul PNL Neamţ a demisionat de asemenea pe fondul problemelor penale dar şi al rezultatelor de la alegerile locale, după ce PNL a pierdut alegerile în faţa PSD.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.