Premierul Marcel Ciolacu a cerut, miercuri, în şedinţa de Guvern ministrului Educaţiei, Ligia Deca, să revizuiască până la finalul acestei luni măsura reducerii bursei de merit pentru elevii aflaţi la începutul carierei sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Tot în legătură cu sportul şi educaţia, vreau să-i cer doamnei ministru al Educaţiei, Ligia Deca, să revizuiască până la finalul lunii măsura reducerii bursei de merit pentru elevii aflaţi la începutul carierei sportive. Nu pot fi de acord cu această decizie ce ar urma să se aplice din septembrie, deoarece România îşi doreşte exact contrariul: să convingă cât mai mulţi copii să facă sport! Vrem ca prin sport să-i îndepărtăm de alte tentaţii periculoase, vrem să-i ajutăm să crească sănătoşi! Nu putem să facem asta dacă elevii sportivi pierd şi minimul de ajutor primit din partea statului”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Premierul a ţinut să îi felicite încă o dată pe sportivii români de la Jocurile Olimpice. 
 
”Vreau să-i felicit încă o dată pe toţi performerii României de la Olimpiadă, este cel mai bun rezultat al nostru din ultimii 16 ani. Cuantumul premiilor oferite medaliaţilor duce ţara noastră în top 5 mondial şi este firesc să fie aşa! Doar aşa putem să motivăm şi alţi tineri sportivi să aspire la marea performanţă. Aceste milioane de euro alocate ca premii sunt printre banii cheltuiţi cel mai eficient de România în ultimii ani!”, a mai afirmat premierul Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.