Premierul Marcel Ciolacu a transmis, duminică, un mesaj în ziua ”istorică” a votului din Republica Moldova. Moldovenii îşi aleg preşedintele şi decid dacă vor să intre în Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”O zi istorică pentru Republica Moldova. Sunt convins că, la finalul ei, Republica Moldova va fi cu un pas mai aproape de Uniunea Europeană - acolo unde ne putem construi împreună viitorul”, a scris premierul Marcel Ciolacu, duminică, pe Facebook.

Peste 3,3 milioane de moldoveni sunt aşteptaţi la secţiile de vot, duminică. Aceştia urmează să-şi aleagă viitorul preşedinte, dar şi să decidă dacă vor modificarea Constituţiei în vederea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Scrutinul s-a deschis la ora 7:00 şi se închide la ora 21.00 în cele 2.221 de secţii de vot.

Peste 100.000 de cetăţeni ai Republicii Moldova şi-au exercitat deja dreptul la vot, pe teritoriul ţării, în cadrul celor două scrutine, în primele două ore de la deschiderea urnelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.