Premierul Marcel Ciolacu anunţă că va pune la dispoziţie documentele sale de studii, el spunând că imediat după ce a terminat liceul a început să muncească, pentru că tată său l-a „dat afară din casă” şi l-a trimis să muncească. El a explicat că a pus familia înaintea studiilor, pentru o perioadă. Premierul promite că va prezenta public diplomele sale de studii. „Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, spune Ciolacu în acest context.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, cum explică faptul că în unul dintre CV-urile sale apare informaţia că s-a înscris la un master în 2003, iar diploma de licenţă a obţinut-o un an mai târziu, în anul 2004. 
„Cred că nu ar fi fost posibil dacă ar fi adevărat. Vă pot pune la dispoziţie diploma de bacalaureat, am fost la Buzău, am căutat-o, cu adevărat, am o copie legalizată, în 1986. Am terminat bacalaureatul când am terminat liceul, mi-am dat licenţa când am considerat eu că familia mea... Nu m-am uitat în CV-ul respectiv, am toate documentele, vi le pun la dispoziţie. Nu am scris cărţi, nu am plagiat, chiar sunt un om normal”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări, sâmbătă.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
El a povestit că după liceu, când nu a intrat la facultate, tatăl său l-a dat afară din casă. 
„Mi-am pus familia înaintea deciziilor de a termina facultatea. Am muncit imediat după ce am terminat liceul. Tatăl meu m-a dat afară din casă. Voi nu aţi prins vremurile acelea. Taică-miu a zis: ”Mă, dacă nu eşti în stare să intri a facultate du-te la muncă, mă!”. Pe urmă m-am dus în armată. Erau alte vremuri. Ăsta e adevărul! Mi-am făcut o familie, am muncit, am muncit în mediul privat... nu-mi e ruşine de absolut nimic. Dar nici nu pot să răspund la toate ştirile inventate, nu pot să mă umiliţi, să răspund fiecăruia cum crede el sau ce vrea el să inventeze despre mine, fac o dată o conferinţă, vi le arăt pe toate, am încheiat discuţia, cu asta basta! Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, a adăugat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.