Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, întrebat dacă PSD îi va propune lui Mircea Geoană să intre în partid având în vedere că sondajele îl plasează pe primul loc în intenţiile de vot pentru prezidenţiale, că dacă lucrurile stau aşa, atunci să nu mai fie alegeri, „facem un sondaj, vedem cine este pe primul loc şi am terminat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Maramureş dacă PSD îi va propune lui Mircea Geoană să intre în PSD având în vedere că cel mai recent sondaj - realizat de INSCOP la comanda News.ro - îl dă câştigător în alegerile prezidenţiale. 
„Părerea mea că dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri.  Nu mai are rost. Facem un sondaj, vedem cine este pe primul loc şi am terminat”, a afirmat Ciolacu. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 13.5% pentru George Simion (AUR), 12.5% pentru Diana Şoşoacă (SOS Romania) şi 11,5% pentru Nicolae Ciucă, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. În ceea ce priveşte turul al doilea, Geoană ar ieşi câştigător detaşat în faţa oricăruia dintre potenţialii contracandidaţi Ciolacu, Ciucă şi Simion, în cazul ultimilor doi scorul fiind peste 50%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.