Premierul Marcel Ciolacu a comentat scandalul care a avut loc, marţi, în Parlament, între parlamentarii Florin Roman şi Dan Vîlceanu, în urma căruia ultimul a încercat să îl muşte pe fostul său coleg şi l-ar fi lovit cu genunchiul în zona nasului. ”Îmi pare bine că pe timpul meu nu s-au întâmplat astfel de cazuri. E de cascadorii râsului”, a afirmat Ciolacu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei în Turcia, cum i se pare, ca fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, agresiunea dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Îmi pare bine că pe timpul meu nu s-au întâmplat astfel de cazuri. E de cascadorii râsului”, a replicat el.
 
Deputatul PNL Florin Roman a susţinut marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman a anunţat că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.