Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că, în cazul în care va pierde alegerile prezidenţiale, trebuie să se clarifice dacă mai reprezintă un plus sau a devenit un minus după un eşec şi a precizat că a schimbat abordarea de când se află la conducerea social-democraţilor şi a deschis partidul foarte mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Preşedintele PSD a fost întrebat, marţi, la emisiunea Morning Glory, dacă în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidenţiale va fi dat afară din partid. 
”În primul rând trebuie să mă clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus după un eşec, în interiorul partidului. Ce las în urma mea e ceva totuşi schimbat major faţă de ce a fost, de abordare. Am deschis foarte mult partidul. Câteodată mi-a reuşit, câteodată nu. Dar am schimbat ceva”, a declarat Marcel Ciolacu. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
El a precizat că Justiţia trebuie lăsată să funcţioneze. 
”Am văzut o critică, la lansarea programului (n.r. - proiectul său de candidat la Peşednţe), Ciolacu nu a vorbit despre justiţie. Iertaţi-mă, cred că am vorbit prea mult despre justiţie. Funcţionează justiţia, să o lăsăm în pace.  Să o lăsăm să funcţioneze, văd că găsesc şi din zona privată, şi de la PSD, şi de la PNL, de la celelate partide. Există şi o selecţie naturală”, a mai afirmat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.