Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, dacă din calculele partidului are motive să fie optimist , binedispus şi relaxat sau doar mimează aceste lucruri şi a răspuns: „După cum bine mă cunoaşteţi, nu prea mimez lucrurile”. Acesta a mai spus că a vorbit cu liderii social-democraţi din teritoriu şi „se câştigă alegerile”. El a adăugat că a vorbit cu liderul PNL Nicolae Ciucă şi „m-a întrebat ce mai fac şi eu l-am întrebat pe dânsul ce mai face”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut şi eu, şi domnul Stănescu şi domnul Tudose. Foarte bună. Se câştigă alegerile. Cu adevărat, atunci când câştigi alegerile e şi o responsabilitate”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la sediul PSD din Capitală, întrebat care e atmosfera în teritoriu şi dacă a discutat cu liderii social-democraţi din teritoriu.

Chestionat dacă are în vedere o schimbare de strategie şi noi alianţe, liderul PSD a răspuns: „N-aţi vrea totuşi să aşteptăm votul românilor?”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, întrebat dacă îl îngrijorează faptul că AUR va avea un scor destul de mare, Ciolacu a replicat: „N-aţi vrea totuşi să vedem rezultatele? Le discutăm pe toate după ora 22.00, atunci când încep să vină rezultatele”.

Întrebat dacă, din calculele PSD, aremotive să fie optimişti, binedispuşi, relaxaţi sau doar mimaţi relaxarea, preşedintele social-democraţilor a răspuns scurt: „După cum bine mă cunoaşteţi, nu prea mimez lucrurile”.

El a mai spus că Gabriela Firea are sediu separat de campanie, în Băneasa, însă comunică între ei şi va veni mai pe seară la sediul central al PSD.

Chestionat mai departe dacă a pregătit şampania, în contextul în care bea apă atunci când a discutat cu jurnaliştii, Ciolacu a replicat: „Cred că mai târziu înseamnă pe la 4-5 dimineaţa... Haideţi mai bine să aşteptăm rezultatele”.

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele PNL Nicolae Ciucă şi ce i-a transmis liderul PNL, Marcel Ciolacu a răspuns: „M-a întrebat ce mai fac şi eu l-am întrebat pe dânsul ce mai face”.

„Dacă o alianţă electorală va avea peste 50%, cu alte cuvinte, va câştiga, presupun că e un lucru bun”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.