Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că este nevoie de o suplimentare a bugetului pentru programul IMM PLUS şi a înţeles că nteresul este foarte mare din partea IMM- urilor iar bugetul e aproape epuizat. Premierul i-a cerut ministrului Finanţelor ca la viitoarea şedinţă să vină cu propunerea concretă privind suplimentarea programului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern că este nevoie de o suplimentare a bugetului pentru programul IMM PLUS.

”Înţeleg ca interesul este foarte mare din partea IMM- urilor şi bugetul e aproape epuizat. Asta înseamnă că mediul de afaceri are încredere să investească”, a declarat premierul.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Şeful Executivului i-a cerut ministrului Finanţelor să vină cu soluţia pentru suplimentarea programului. ”Îi cer ministrului finanţelor, dl Marcel Boloş, ca la viitoarea şedinţă să vină cu propunerea concretă de suplimentare.

”Susţinem şi investiţiile din energie, finanţate prin Fondul de Modernizare. Adoptăm azi câteva soluţii de îmbunătăţire a legislaţiei, iar efectul este că deblocăm evaluarea a peste 1500 de proiecte depuse până acum. Astfel atragem peste 2,2 miliarde de euro alocaţi României prin acest Fond”, a mai spus Marcel Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.