Premierul Marcel Ciolacu afirmă, întrebat despre faptul că a treia cerere de plată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) depusă de România nu a fost aprobată, nici după şapte luni de la depunere, că România a închis cele mai multe dintre jaloane. ”Am închis 71 de jaloane din cererea de plată trei, din 74. Unde e problema, unde e catastrofa?”, reacţionează premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt nişte reguli la Comisie, România are bani suficienţi, în acest moment, intraţi în România, ca să facem plăţile pentru investiţiile pe care le avem în PNRR. Ăsta e primul lucru. Am avut vreo 74 de jaloane, suntem în discuţie cu trei jaloane. (...) dânşii întreabă, noi răspundem, spunem de ce s-au întâmplat aceste lucruri, pe urmă dânşii îşi iau o perioadă în care ne dau răspunsul final. Normal că avem, după răspunsul final, discuţie şi pe urmă avem şase luni de zile de remediat ce nu am închis. Vă repet: am închis 71 de jaloane din cererea de plată trei, din 74. Unde e problema, unde e catastrofa?”, a arătat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
El a adăugat că România este una dintre cele şapte ţări membre ale Uniunii Europene care au ajuns la cererea de plată numărul trei, celelalte fiind la a doua cerere de plată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.