Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, că în şedinţa de Guvern se aprobă înfiinţarea Spitalului Public al Sectorului 6, primul de acest fel construit în Bucureşti după 1990. Şeful Executivului a arătat că, la fel ca extinderea metroului din sectorul 4, o altă primărie de sector face un spital şi nu primăria Capitalei, iar asta spune totul despre capacitatea de manager a primarului Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm azi şi înfiinţarea Spitalului Public al sectorului 6, şi îl felicit pe domnul primar Ciucu. Primul de acest fel construit în Bucureşti după 1990”, a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Ciolacu a arătat că ”vorbim de o unitate cu peste 300 de paturi şi servicii medicale moderne, o investiţie de peste 145 de milioane de euro, jumătate din sumă fiind împrumutată de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Iată că, la fel ca şi cu extinderea metroului din sectorul 4, o altă primărie de sector face un spital şi nu primăria Capitalei, şi cred că asta spune totul despre situaţia şi capacitatea de manager a actualului primar al Capitalei”, a mai spus premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.