Candidatul Forţa Dreptei la CJ Ilfov Ionel Dancă acuză, într-o postare pe Facebook, mai multe încercări ale administraţiilor din Ilfov de a-i bloca acţiunile de campanie, de la ameninţări, hărţuiri pe stradă,amenzi, la sabotarea canalelor de comunicare oficială ale filialei Ilfov a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sistemul politic mafiot din Ilfov, condus de clanul Pandele - Hubert şi cei 40 de hoţi, face orice să ne blocheze şi să ne oprească! După tentativele eşuate de blocare a evenimentelor noastre în Ilfov, după ameninţări personale, hărţuiri pe stradă şi amenzi pentru susţinătorii noştri, au trecut la sabotarea organizaţiei şi a canalelor noastre de comunicare oficială! Dar, pe cât de ticăloşi, pe atât de proşti!”, afirmă Dancă într-o postare pe Facebook.
El relatează că mai întâi, au încercat să blocheze organizarea evenimentului de lansare a candidaturii sale la preşedinţia Consiliului Judeţean în Ilfov, dar nu au reuşit pentru că a fost găsită o locaţie care nu ţine de CJ Ilfov, la Palatul Mogoşoaia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Chiar şi aşa, orcii lui Hubert ne-au ameninţat cu controale şi cu restricţii pentru evenimentul nostru. Nici aşa nu au reuşit să ne blocheze! Din păcate, după evenimentul de la Mogoşoaia de pe 20 mai, mai mulţi susţinători au primit amenzi usturătoare de la Poliţia Locală, pe care le ataşez aici. Urât, foarte urât pentru colegii noştri, cărora le mulţumesc pentru înţelegere şi sustinere! Dar nici aşa nu ne-au oprit! Au trimis galeriile în stradă după noi să ne blocheze actiunile de campanie. Godăiii lui Pandele de la azilele groazei ne-au bruscat şi hărţuit pe toate străzile din Voluntari. Nu ne-am lăsat şi am continuat campania noastră pentru o schimbare în Ilfov!”, mai scrie Dancă.
 
El mai susţine că la Snagov, primarul actual amendează orice acţiune de campanie cu mai mult de 2 persoane.
”La Snagov, plimbările pe stradă în grup de la 3 persoane în sus, se consideră marş electoral! O sminteală totală!!”, consideră candidatul Forţa Dreptei.
El mai declară că, la Baloteşti sau la Dărăşti-Ilfov, oamenii din primărie şi chiar primarul conduc agresiv pe lângă candidaţii Forţa Dreptei sau îi "însoţesc" din maşină la vedere pentru intimidarea locuitorilor care vor să vorbească cu candidaţii.
”Ultima năzbâtie pe care au incercat să o facă a fost să ne blocheze comunicarea oficială cu birourile electorale locale de pe adresa de e-mail a filialele Forţa Dreptei Ilfov. Mai întâi, prin infiltraţi trimişi în organizaţia noastră, au reuşit să ne şteargă toată corespondenţa oficială de înregistrare a candidaţilor noştri. Am schimbat datele de securitate ale contului dar văd că nu se opresc cu tentativele lor de fraudă electronică. Astăzi, au încercat din nou să acceseze fraudulos adresa noastră oficială de e-mail! Noroc că Gmail e bun la treaba asta şi am reuşit să ne recuperăm corespondenţa iar ei pe cât sunt de ticăloşi, pe atât de proşti!. Au încercat cu un amator! Hubert, doar atât poţi?! Nu ne speriaţi, nu ne temem, nu ne oprim şi nu ne veţi opri în lupta noastră pentru o schimbare reală în Ilfov! Jos, mafia Pandele - Hubert din Ilfov!”, conchide Dancă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.