Premierul Marcel Ciolacu a participat, vineri dimineaţă, la sfinţirea picturii Catedralei Sfantul Sava de la Buzău. La final, a primit Ordinul ”Sfântul Mucenic Sava de la Buzău”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: La finalul slujbei, premierul Marcel Ciolacu a primit din partea IPS Ciprian Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei Ordinul ”Sfântul Mucenic Sava de la Buzău”, ”pentru sprijinul moral şi material acordat în construirea Catedralei Sfântul Sava de la Buzău”.

La ieşirea din lăcaşul de cult, Marcel Ciolacu a vorbit cu oamenii şi a declarat că nu doreşte să discute subiecte politice, rememorând doar perioada începerii construirii Catedralei Sfântul Sava, de acum 20 de ani, pe vremea când ocupa funcţia de viceprimar al municipiului Buzău.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

ŞTIRE INIŢIALĂ: Slujba este oficiată de IPS Ciprian Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

La eveniment participă preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, presedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, primarii municipiilor Focşani şi Buzău Cristi Misăilă şi Constantin Toma, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltării Alexandru Stoica.

Joi, Ciolacu a asistat la sluba de Sfânta Maria, la Mănăstirea Văratic, din judeţul Neamî.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.