Liderul liberal Ilie Bolojan a declarat, vineri, despre candidatura sa la parlamentare ca pas pentru preluarea conducerii PNL că reprezintă ”speculaţii de campanie, popular, de băţ vârât prin gard, care nu are nici o legătură cu realitatea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ilie Bolojan a fost întrebat dacă alegerea sa de a candida pe locul întâi la Senat este un prim pas spre funcţia de preşedinte al PNL. 

”Este un prim pas pentru a reprezenta cetăţenii judeţului Bihor în Parlamentul României, pentru a fi un sprijin pentru ei şi pentru administraţiile noastre, dacă ei vor considera fezabil acest lucru. Asta e o chestiune certă”, a spus Bolojan.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Celelalte chestiuni sunt tot felul de speculaţii, de campanie, popular de băţ vârât prin gard, care nu are nici o legătură cu realitatea, vă rog să mă credeţi”, a mai spus Bolojan.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.