Şeful PSD Iaşi Bogdan Cojocaru îl acuză pe liberalul Alexandru Muraru că ţine lecţii de etică şi se erijează în instanţă morală, dar ”e cufundat, până la gât, în cea mai coruptă, neprofesionistă şi imorală filială de partid din întreaga Românie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reacţia liderului social-democrat ieşean vine după ce Muraru a spus că PSD Iaşi devine ”cea mai umilită” organizaţie social-democrată din ţară, întrucât ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dar şi rectorul Universităţii Tehnice din Iaşi, Dan Caşcaval, au fost impuşi pe primele locuri pe listele PSD Iaşi la alegerile parlamentare.
”Alexandru Muraru ţine lecţii de etică. Se erijează în instanţă morală, crede că emite judecăţi de valoare. Dar el e cufundat, până la gât, în cea mai coruptă, neprofesionistă şi imorală filială de partid din întreaga Românie”, a afirmat Bogdan Cojocaru, într-un comunicat de presă. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Totodată, şeful PSD Iaşi îl numeşte pe Muraru ”deputatul zero”, pentru că nu ar avea realizări pentru judeţ, dar şi că ar fi beneficiarul ”unui sistem putred de promovare pe bază de favoritisme”. 
”A ajuns în Parlamentul României graţie fratelui său geamăn, Andrei, care mai mulţi ani a fost băgător de seamă, consilier pe titulatura oficială, pe lângă preşedintele Klaus Iohannis. Pentru că la PNL obedienţa se răsplăteşte, Andrei Muraru a plecat ambasador în SUA, trimis de Iohannis, iar fratele de la Iaşi, Alexandru Muraru, şi-a văzut visul cu ochii: a devenit deputat. În cei patru ani de mandat, Alexandru Muraru de la Iaşi a abuzat de funcţia publică pentru a face mai multe călătorii de plăcere în SUA, la fratele său ambasadorul. Zeci de mii de dolari din banii publici au fost cheltuiţi pentru ca fraţii Muraru să facă reîntregirea familiei”, a declarat Bogdan Cojocaru.
De asemenea, şeful local PSD susţine că Muraru este ”păpuşat de toţi corupţii din PNL”, după ce ”coordonatorul regional al liberalilor din zona Moldovei, Nelu Tătăru a fost acuzat joi de procurorii DNA de luare de mită”. 
”Acesta (Nelu Tătaru – n.r.) întregeşte tabloul trist al penalilor de la Iaşi în care actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe este trimis în judecată de autorităţi pentru că a primit şpagă peste 22 de tone de tablă. Deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, este cel mai slab, duplicitar şi şantajabil şef de filială din ţară. Un sinecurist fără scrupule. Ca să-şi menţină postul de parlamentar, Muraru s-a lăsat păpuşat de toţi corupţii din PNL”, a adăugat Bogdan Cojocaru.
Potrivit liderului ieşean social-democrat, pentru alegerile parlamentare din decembrie 2024, PNL Iaşi propune ”o listă de atârnători, oameni fără profesii şi fără rezultate, plantaţi acolo pe criterii de rudenie şi clientelism”. 
Liderul liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, a declarat miercuri că PSD Iaşi devine ”cea mai umilită” organizaţie social-democrată din ţară, după ce ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dar şi rectorul Universităţii Tehnice din Iaşi, Dan Caşcaval, au fost impuşi pe primele locuri pe listele PSD Iaşi la alegerile parlamentare.
Muraru a afirmat, într-o postare pe Facebook, că ministrul Alexandru Rafila este cel care ”a scos construirea noului Institut de Medicină Cardiovasculară Iaşi din PNRR, refuzând finanţarea acestui obiectiv ieşean de maximă importanţă”.
Liderul PNL Iaşi consideră că organizaţia centrală a PSD a dat ”o palmă mare” filialei ieşene a PSD, ”şi aşa măcinată de incompetenţă şi conflicte interne”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.