Guvernul României a transmis, luni, un mesaj la împlinirea unui an de la debutul conflictului din Fâşia Gaza, în care reiterează condamnarea fermă a atacurilor împotriva Statului Israel şi faptul că sprijină eforturile comunităţii internaţionale dedicate încheierii unui acord de încetare a focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Astăzi, 7 octombrie 2024, comemorăm un an de la atacurile atroce ale Hamas împotriva Statului Israel şi de la violenţele fără precedent împotriva a mai mult de 1.100 de civili nevinovaţi. În acest context, Guvernul României reiterează condamnarea fermă a acestor atacuri, precum şi apelurile pentru eliberarea imediată şi fără precondiţii a tuturor ostaticilor ţinuţi captivi în enclavă de 365 de zile”, a transmis, luni, Guvernul, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, ”România sprijină eforturile comunităţii internaţionale dedicate încheierii unui acord de încetare a focului, care să conducă atât la eliberarea ostaticilor, cât şi la un flux continuu, sigur şi neobstrucţionat de ajutoare umanitare în Fâşia Gaza”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Ţara noastră nu va înceta să susţină demersurile care au ca scop obţinerea unei păci durabile în Orientul Mijlociu”, se mai arată în comunicat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.