Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat sâmbătă candidaţii la Primăria Municipiului Constanţa şi la Consiliul Judeţean Constanţa, pentru alegerile locale din 9 iunie. Stelian Ion (USR) este candidatul Dreptei Unite pentru funcţia de primar al Municipiului Constanţa, iar Claudiu Iorga Palaz (PMP) este candidatul alianţei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent la evenimentul de lansare a candidaţilor Dreptei Unite, Cătălin Drulă, preşedintele USR, a subliniat că a venit vremea să se schimbe lucrurile în bine şi la Constanţa, aşa cum s-a întâmplat în oraşele administrate de primari USR.

”Se poate să stai drept în faţa clanurilor care vor să fure oraşele. Se poate să aduci investiţii record şi să transformi oraşele cu bani europeni. La fel cum s-a putut în oraşele conduse de primarii USR, şi Constanţa merită să scape de PSD-PNL şi de corupţia lor. Au stăpânit Constanţa prea multe decenii la rând, nu îi vom lăsa să o mai facă încă patru ani. Stelian Ion ştie ce înseamnă lupta pentru dreptate, împotriva corupţiei şi a abuzurilor. A reuşit, de multe ori, să oprească omul pus de Dragnea să distrugă Justiţia. Din Guvern, a încercat să schimbe lucrurile astfel încât justiţia să facă dreptate. Asta a fost sfidarea supremă pentru Iohannis. Am vrut dreptate în România”, declară Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat USR.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Stelian Ion este deputat USR de Constanţa la al doilea mandat. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este avocat din 2002. În primul său mandat de deputat, între 2016 şi 2020, Stelian Ion a luptat în Comisia juridică împotriva modificărilor nocive la legile Justiţiei iniţiate de Liviu Dragnea şi a contribuit la redactarea a zeci de sesizări la CCR pentru a bloca legile în favoarea infractorilor promovate de PSD. În decembrie 2020, a devenit ministru al Justiţiei, funcţie din care a încercat să repare tot ceea ce au stricat Dragnea, Iordache şi PSD în sistemul de justiţie, arată USR.

”Stelian Ion s-a luptat pentru Constanţa cu mult înainte de a fi politician. A salvat mii de metri pătraţi de spaţiu verde din vizorul mafiei imobiliare susţinute de gaşca Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu, iar în ultimii ani, a scos la lumină multe abuzuri ale primarului în funcţie, Vergil Chiţac, care vorbeşte despre revitalizarea staţiunii Mamaia, dar emite autorizaţii pentru distrugerea staţiunii şi a plajei. Recent, Stelian Ion a arătat cum este „mutilată” plaja din Mamaia şi a trimis sesizări şi interpelări la Garda de Mediu şi la Ministerul Mediului”, menţionează formaţiunea.

”Îmi doresc să dezvoltăm un oraş din care copiii noştri să nu-şi mai dorească să plece. Vreau un oraş în care constănţenii să conteze şi opiniile lor să fie luate în seamă. Este anul în care avem o şansă imensă să schimbăm lucrurile în bine la Constanţa. Am intrat în cursă să câştigăm, eu, echipa de consilieri locali şi mai ales constănţenii. După alegeri, cu o nouă echipă la primărie, Constanţa va redeveni oraşul în care vrei să trăieşti şi să rămâi”, a afirmat Stelian Ion.

Claudiu-Iorga Palaz (PMP), candidatul Dreptei Unite la CJ Constanţa, de profesie jurist, este un apărător al valorilor constănţene, printre reuşitele sale numărându-se salvarea Cazinoului de la demolare şi închiderea „magazinelor de vise”

. A fost secretar general, subprefect si prefect al Constanţei, iar în mandatul 2016-2020 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, funcţii în care a demonstrat profesionalism şi a militat pentru dezvoltarea calităţii serviciilor publice oferite de administraţia publică în sprijinul cetăţenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.