Primarul oraşului Borşa din judeţul Maramureş, Ion Sorin Timiş (PSD), obţine încă un mandat în fruntea administraţiei locale. El şi-a anunţat victoria pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ion Sorin Timiş a fost reales primar al oraşului Borşa, el a candidat din partea PSD şi şi-a anunţat victoria pe Facebook. 
„Succesul este suma eforturilor din ultimii ani, munca depusă în ultima lună de către o echipă uni. Mulţumesc fiecărui borşean care mi-a dat votul, dar şi celor care au venit de peste mări şi ţări să voteze acasă pentru că au crezut în mine. Am câştigat alegerile, continuam pe drumul cel bun pentru că avem mult de lucru!”, a scris edilul pe reţeaua de socializare.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Programul electoral al lui IoN Sorin Timiş include mai multe proiecte în domeniul dezvoltării turismului în oraş, între care extinderea domeniului schiabil, construirea a două noi instalaţii de transport pentru cei care practică sporturi de iarnă, construirea unei arene de schi fond şi biatlon, dar şi a unui parc de aventură.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.