Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, câştigă cu peste 60% din voturi al doilea mandat de edil, conform rezultatelor din majoritatea secţiilor de votare organizate în municipiu. Cel mai mic scor electoral obţinut de primăriţă într-o secţie este de 47,75% din voturi, existând şi secţii în care Lasconi a fost votată de peste 80% dintre alegători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elena Lasconi a câştigat detaşat încă un mandat la Primăria Câmpulung, conform rezultatelor din secţiile de votare publicate de roaep.ro. Cel mai mic scor electoral obţinut de primăriţa în funcţie într-o secţie de votare este de 47,75% din voturi, existând şi secţii în care Lasconi a fost votată de peste 80% dintre alegători.
Conform rezultatelor parţiale făcute publice de Lasconi, edilul va fi susţinut de o majoritate şi în Consiliul Local. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Unii învaţă istorie, alţii citesc istorie, noi, împreună o facem. Încă nu s-a finalizat numărarea voturilor, însă în 23 de secţii din 26 am obţinut aproape 70 la sută pentru primar şi la 23 secţii din 26 am obţinut peste 51 la sută pentru consiliul local”, a scris Elena Lasconi pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.