Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a mulţumit celor care l-au votat şi a subliniat că la nivel naţional, în urma alegerilor locale de duminică, se vede clar că a fost respinsă coaliţia actuală de guvernare şi că este evident că românii caută o alternativă la PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vreau să fac referire la situaţia noastră locală. Mulţumesc tuturor celor care ne-au dat votul lor, am câştigat mai multe voturi decât în 2020, asta înseamnă că mai mulţi timişoreni au încredere în leadershipul meu. Şi Alin Nica a câştigat mai multe voturi decât în 2020”, a declarat Dominic Fritz, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Fritz a ţinut să îl felicite pe Alfred Simonis pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Timiş şi l-a asigurat de buna colaborare.
 
”Îl felicit pe Alfred Simonis, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Timiş, pentru succesul său şi îl asigur că primarul Timişoarei întinde o mână la noul preşedinte al CJ şi am tot interesul să continuăm proiectele şi colaborarea între Primărie şi CJ şi să dezvoltăm împreună o mai mare amprentă a Timişoarei şi a Timişului în politica naţională. Din păcate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unora din PNL, a fost executat şi sabotat în funcţia de preşedinte a CJ şi rezultatul este că PSD a câştigat. Vedem acelaşi lucru la Caraş-Severin, Prahova, la Suceava. 27 de consili judeţene au fost câştigate de PSD, doar 11 de PNL. Asta trebuie să îngrijoreze pe oricine în România”, a afirmat Fritz.
 
Primarul Timişoarei a subliniat că românii au respins actuala coaliţie de guvernare.
 
”Vedem foarte clar că, de fapt, această coaliţie a fost respinsă de o majoritate de români. PSD-PNL la europarlamentare au primit mai puţin decât 50% din voturi. Este evident că românii caută o alternativă la PSD şi este evident că, doar cu ajutorul PNL, PSD poate guverna. Tocmai de aceea cazul lui Alin Nica trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toţi oamenii de dreapta din România. Aici a fost un autogol al celor din PNL”, a declarat Fritz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.