Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, afirmă că Nicuşor Dan a luat mai multe voturi pentru Primăria Bucureşti decât PSD şi PNL împreună. ”Votul vostru i-a pus la locul lor”, a transmis liderul USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nicuşor Dan a luat mai multe voturi decât PSD+PNL împreună. Votul vostru i-a pus la locul lor, cu Piedone şi cu minciunile lor cu tot. USR Bucureşti / Alianţa Dreapta Unită este cel mai importantă forţă politică din Bucureşti”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Preşedintele USR afirmă că formaţiunea a luat mai multe voturi decât PSD şi de 2,5 ori mai multe cât PNL, dacă cifrele exit-poll-ului vor fi confirmate de rezultatele finale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit sondajelor de la ieşirea de la urne, Nicuşor Dan a obţinut 44%, Ganfirla Firea (PSD) 25%, iar Sebastian Burduja (PNL) 10%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.