Partidul Social Democrat a câştigat la Buzău majoritatea mandatelor de primar, inclusiv în cele două municipii Buzău şi Râmnicu Sărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit numărătorii paralele realizate de organizaţia judeţeană a PSD, formaţiunea politică condusă la Buzău de Lucian Romaşcanu şi-a adjudecat 55 de primării din totalul de 87, PNL a câştigat fotolii de primar în 6 localităţi în timp ce în alte 26 de localităţi numărătoarea voturilor este în curs de finalizare.

De asemenea, primarul Constantin Toma a obţinut, potrivit datelor parţiale, cel de-al treilea mandat cu un procent cuprins între 60-70% din voturile valabil exprimate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Printre localităţile în care social-democraţii au câştigat mandate de primar se numără comunele Săgeata-99% din voturi. Luciu-95% din voturi, Ghergheasa -93% din voturi, Glodeanu-Siliştea-92% din voturi, Movila Banului-85% din voturi, Florica-81% din voturi şi oraşul Nehoiu cu 80% din voturi.

La rândul său PNL ar fi câştigat 6 mandate de primar în  Brădeanu, Cislău, Năeni, Râmnicelu, Valea Salciei şi Zărneşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.