Candidatul Alianţei PSD-PNL pentru Primăria Timişoara, Nicolae Robu, nu a dorit să comenteze la finalul votului de duminică şi a spus că, având în vedere că în Timişoara nu a fost făcut un sondaj la ieşirea din secţiile de vot, nu are ce să comenteze. Robu a subliniat că se bucură de prezenţa mare la votare la acest scrutin electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu ştiu să se fi făcut un exit poll aici, nu avem ştire, prin urmare nu avem ce să comentăm”, a spus Nicolae Robu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Fostul edil a subliniat că se bucură că a fost o prezenţa bună la votare.
 
”Este o prezenţa bună, mai bună decât acum 4 ani. Atât pot comenta! Mă bucură faptul că a fost o prezenţa bună, că principiu. Nu avem de unde să ştim cine sunt şi cum au votat în plus. E un lucru îmbucurător că prezenţa la vot a fost mai ridicată”, a comentat Robu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.