Candidatul Alianţa Dreapta Unită la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a votat în comuna sa natală, Dudeştii Noi. La ieşirea de la urne, Nica a spus că ”vom da un semn puternic de schimbare”. Alături de Alin Nica s-a aflat şi primarul Timişoarei, Dominic Fritz, pentru a-l susţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am votat pentru continuitate, pentru, pentru o comună Dudeştii Noi europeană, pentru un judeţ european, suntem o echipă puternică, o familie numeroasă care vom învinge în aceste alegeri şi vom da un semnal puternic de schimbare, inclusiv la Bucureşti”, a declarat Alin Nica.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La rândul său, Dominic Fritz a spus că este o zi importantă pentru democraţia României şi a îndemnat alegătorii să se prezinte la votare.
 
”Democraţia noastră trebuie apărată astăzi, probabil  este cea mai importantă zi pentru democraţia românească din 1990. În Timişoara s-a murit pentru libertate, pentru un drum european al României, pentru respect, pentru valori şi astăzi trebuie să apărăm aceste valori la urna de vot. De aceea am venit lângă Alin Nica, la Dudeştii Noişi să dăm un semnal pentru o colaborare mai bună între judeţ şi Timişoara. Vă îndemn să mergeţi cu toţii la vot, astăzi, indiferent unde în judeţul Timiş locuiţi”, a declarat Dominic Fritz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.