Adrian Oianu, fost consilier local PNL în Sectorul 1, în prezent candidat pe listele Partidului Ecologist Român (PER) pentru aceeaşi funcţie, susţine că a fost unul dintre susţinătorii primarului Clotilde Armand în urmă cu patru ani, însă ”după prima săptămână ne-a distrus orice vis”. Adrian Oianu susţine că George Tuţă, candidatul comun PNL-PSD pentru Primăria Sectorului 1, i-a cerut să ”nu mai deschidă gura” împotriva primarului Clotilde Armand (USR). ”Lui nu i-a păsat de colegii din filială, darămite de cetăţeni. Pe cine păcălim?”, a spus Adrian Oianu despre George Tuţă, la Prima News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cetăţenii din Sectorul 1 au fost foarte afectaţi de lipsa curăţeniei. A fost o problemă uriaşă. Toţi oamenii au simţit că cineva îşi bate joc de viaţa lor. Nu mai vorbim de şobolanii din Piaţa Amzei. La început, mie mi-a plăcut Clotilde Armand. Eu eram cel mai USR-ist PNL-ist. Am intrat în această alianţă cu inima deschisă, am zis: ”Vai, ce bine că avem un om cu o mentalitate diferită, care vine voluntar să facă lucruri fantastice!”. Şi după prima săptămână locurile au luat-o razna şi am văzut cu cine am de a face. După o săptămână ne-a chemat pe toţi şi ne-a distrus orice vis. Eu nu aveam nevoie să intru în politică. Eu sunt un om care vine din zona privată, n-am lucrat niciodată la stat, n-am avut sinecuri, n-am luat job-uri în Consilii de Administraţie, nimic. Pe mine m-a interesat să-mi fac viaţa mie şi cetăţenilor din jurul meu mai frumoasă în oraşul acesta. Cu doamna Clotilde nu se poate aşa ceva. Nu am speranţe că se poate nici cu domnul acesta care vine de la la alianţa PSD-PNL. El vine de nicăieri. E greu să faci ceva când nu ştii nimic despre locul acesta (Sectorul 1 - n.r.)”, a spus Adrian Oianu la Prima News. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Adrian Oianu, candidat PER pentru Consiliul Local Sector 1, a fost întrebat cum a aflat de George Tuţă. 
 
”N-am aflat. Ne-am trezit cu el într-o zi. Îl aud pe la TV spunând despre cât de preocupat e el de cetăţeni. În primul rând, dacă era preocupat de cetăţeni, venea la noi în filială şi ne întreba şi pe noi dacă îl vrem pe el preşedinte. Sau propunea alegeri democratice. Lui nu i-a păsat de colegii din filială, darămite de cetăţeni. Pe cine păcălim?”, s-a întrebat, retoric, Adrian Oianu. 
 
Adrian Oianu a explicat de ce a demisionat din funcţia de consilier local PNL la începutul acestui an. 
 
”În momentul în care au fost paraşutaţi oameni noi, fără nicio legătură cu filiala, am fost puşi în situaţia să nu mai deschidem gura, să nu mai facem opoziţie la Clotilde Armand, şi în acel moment ne-am dat seama că nu mai avem viitor în această organizaţie. Pe mine ”a pus mâna” domnul preşedinte interimar al PNL Sector 1 ( George Tuţă - n.r.)”, a susţinut Oianu. 
 
La alegerile din 2020, Adrian Oianu a fost ales consilier local pe listele PNL Sector 1. În urmă cu patru ani, PNL a susţinut-o pe Clotilde Armand, candidat USR, pentru funcţia de primar al Sectorului 1. Ulterior, PNL a intrat în conflict cu Clotilde Armand. La începutul acestui an, Adrian Oianu a demisionat din PNL, alături de un alt consilier local, Dan Podaru. Cei doi au reclamat faptul că George Tuţă, numit la finalului anului trecut preşedinte interimar al PNL Sector 1, le-a interzis să mai facă opoziţie la Clotilde Armand. La alegerile de duminică, George Tuţă este candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Sectorului 1, în timp ce Dan Podaru candidează pentru acelaşi post din partea PER. Adrian Oianu face echipă cu Dan Podaru, candidând pentru o funcţie de consilier local în Sectorul 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.