Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că răspunsul Comisiei Europene cu privire la cererea numărul trei de plată din PNRR ar putea fi primit de Guvern săptămâna viitoare, el precizând că sunt trei jaloane care au rămas în discuţie şi se aşteaptă acolo la o plată parţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a fost întrebat dacă România a primit răspuns de la Comisia Europeană cu privire la cererea numărul trei de plată din PNRR şi dacă pierdem sau nu bani. 

 ”Cu siguranţă, în momentul în care vom avea acest răspuns îl vom comunica. Eu sunt convins că îl veţi avea live şi dumneavoastră; de regulă, presa l-a aflat înaintea României. Dar, atunci când vom avea ceva de comunicat pe această temă, o să comunicăm, evident. Pentru că am anunţat, de altfel, că sunt trei jaloane care au rămas în discuţie cu Comisia Europeană, ne aşteptăm acolo la o plată parţială. Vom avea şase luni la dispoziţie privind reglementarea acelor probleme şi, evident, însoţite de decizii politice”, a precizat ministrul Adrian Câciu. 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania


Ministrul a subliniat că nu au primit încă răspunsul Comisiei.

”Aşteptăm această informare, acest răspuns, această scrisoare oficială, cel mai probabil că o vom avea săptămâna viitoare, dar nu aş vrea să anticipez”, a completat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.