Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, aflat la summitul NATO de la Washington, a afirmat că la summit statele membre şi-au reînnoit angajamentul de a-şi proteja viziunea comună asupra unei lumi paşnice. ”Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa”, spune Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Europa va fi mai sigură cu un NATO care este mai puternic ca niciodată. Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa. La acest summit NATO, ne-am reînnoit angajamentul de a ne proteja viziunea comună asupra unei lumi paşnice”, a scris Ciucă pe Twitter.

Nicolae Ciucă a participat, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la lucrările Summitului NATO de la Washington.

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

”Este cea mai importantă reuniune internaţională din acest an în domeniul apărării, unde se discută viitorul securităţii Europei”, a afirmat el pe Facebook.

În opinia sa. ajutorul statelor membre pentru Ucraina va fi esenţial în parcursul ulterior al războiului.
”Alături de SUA, de Germania, de Olanda şi de Italia, România se numără printre membrii Alianţei care vor sprijini Ucraina cu sisteme defensive anti-aeriene, menite să protejeze civilii de rachetele ruseşti. Angajamentul nostru comun a fost apreciat de preşedintele american Joe Biden, în discursul său din deschiderea Summitului”, sublinia Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.