PENNY România, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, demarează cea de-a doua ediţie a programului inovator „Liga Punctelor”, dedicat sprijinirii cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori şi tineret din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conceptul „Liga Punctelor” se bazează pe pasiunea comună pentru fotbal şi pe angajamentul celor care susţin jucătorii aflaţi la început de drum. Proiectul oferă o platformă special creată pentru cluburile de fotbal şi comunităţile de suporteri, având ca scop consolidarea resurselor disponibile pentru tinerii sportivi.

În cadrul campaniei, micuţii sportivi şi cluburile beneficiază de sprijin din partea clienţilor PENNY, care pot redirecţiona punctele acumulate la fiecare 10 lei cheltuiţi în magazine către cluburile preferate.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Performanţa sportivă depinde de sprijinul comunităţii

„Liga Punctelor” recunoaşte faptul că performanţa nu provine exclusiv din talent, ci şi din eforturile susţinătorilor. Această platformă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor cluburilor sportive şi pentru a le oferi instrumentele necesare pentru a-şi desfăşura activitatea.

Ediţia a doua a programului aduce o gamă extinsă de produse sportive, care includ echipamente şi accesorii esenţiale pentru antrenamente, cum ar fi treninguri, încălţăminte, mingi şi jaloane, dar şi ţinute termice pentru sezonul rece.

În anul precedent, peste 650 de cluburi s-au înscris în „Liga Punctelor” şi au utilizat punctele acumulate pentru a achiziţiona echipamente şi accesorii sportive. Datorită campaniei, cluburile au beneficiat de echipamente în valoare totală de 1,62 milioane lei, provenind din 1.865 de comenzi, care au livrat peste 35.000 de produse.

Mecanismul programului „Liga Punctelor”

  1. Înscrierea cluburilor: Orice club de fotbal pentru copii, juniori sau tineret din România se poate înscrie pe platforma digitală a programului, accesând site-ul www.ligapunctelorpenny.ro.
  2. Cum funcţionează punctele: Clienţii care efectuează cumpărături la PENNY acumulează puncte în funcţie de valoarea bonului (10 lei = 1 punct). Pentru a redirecţiona punctele către clubul ales, aceştia trebuie să înregistreze bonul de cumpărare pe site.
  3. Redirecţionarea punctelor: După înregistrarea bonului, clienţii pot selecta clubul de fotbal pe care doresc să-l susţină din lista disponibilă pe platformă şi să redirecţioneze punctele către acesta.
  4. Beneficiile pentru cluburi: Cluburile înscrise în program pot utiliza punctele acumulate pentru achiziţionarea de echipamente şi accesorii de antrenament disponibile pe platformă.

Programul „Liga Punctelor” se desfăşoară până pe 5 noiembrie 2024, aşa că toţi cei care doresc să sprijine fotbalul pot să se implice şi să redirecţioneze punctele acumulate de la cumpărăturile efectuate la PENNY către cluburile de juniori preferate.

Împărtăşeşte vestea şi cu cei care reprezintă cluburi de fotbal pentru copii, juniori sau tineret, şi încurajează-i să se înscrie pe platforma dedicată, pentru a beneficia de sprijinul comunităţii!

Împreună pentru un viitor mai bun în fotbalul românesc

Prin acest program, PENNY România demonstrează angajamentul său faţă de comunitate şi faţă de sprijinul tinerelor talente. Fiecare vizită la PENNY se poate transforma într-o oportunitate de a susţine sportul, prin redirecţionarea punctelor acumulate către cluburile de fotbal preferate.

(Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.