Sediul unei instituţii de stat din Vaslui şi o clinică medicală din municipiu au fost percheziţionate, miercuri, de către poliţiştii vasluieni, într-un dosar privind eliberarea unor certificate de încadrare în grad de handicap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, de la IPJ Vaslui, au pus în aplicare, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Vaslui, trei mandate de percheziţie la instituţii din municipiul Vaslui, informează Poliţia Română.

Percheziţiile au avut loc a sediul unei instituţii de stat şi la cel al unei clinici medicale, ambele din municipiul Vaslui.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cercetările din acest dosar vizează infracţiuni de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, fiind verificată modalitatea în care au fost emise certificate de încadrare în grad de handicap.

„În urma punerii în executare a mandatelor de percheziţie, au fost descoperite şi ridicate documente ce pot servi la soluţionarea cauzei”, menţionează poliţiştii.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate, urmând ca apoi să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.