Poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj fac, joi dimineaţă, şase percheziţii, din care cinci în Dolj şi una în judeţul Braşov, la locuinţele unor persoane şi la sedii de firme, într-un caz de evaziune fiscală şi înşelăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 24 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, cinci în judeţul Dolj şi unul în judeţul Braşov, la domiciliile şi sediile unor persoane fizice şi juridice, infomrmează poliţia română.

Potrivit sursei citate, percheziţiile vizează infracţiuni de evaziune fiscală şi înşelăciune şi au ca scop strângerea probelor necesare în acest caz.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

Totodată, efective sporite de poliţişti au acţionat în comuna Cârcea, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.