Cei trei brei bărbaţi care au şantajat administratorul unei firme din Arad sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru şantaj în formă continuată sau instigare la şantaj. Ei au ameninţat victima cu bătaia, dacă nu le va da suma de 72.000 de lei în contul unei datorii mai vechi faţă de o altă societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Unul dintre cei trei cercetaţi penal este plasat sub control judiciar pe o durată de 60 de zile pentru şantaj în formă continuată (6 acte materiale), iar altul, recidivist, a fost arestat preventiv pentru şantaj.

”În fapt, în sarcina inculpatului G.C.D., s-a reţinut că în datele de 11, 15, 25, 26, 29 şi 31 iulie 2024, în timp ce se afla în zona şantierului situat în mun. Timişoara, str. Libertăţii, nr. 4, a constrâns-o psihic pe persoana vătămată F.C. cu scopul de a obţine în mod injust suma de 72.000 de lei datorată unei persoane juridice. În sarcina inculpatului P.F.P. s-a reţinut că în data de 04 martie 2024, în jurul orei 14.19 – 14.30, în timp ce se afla în biroul persoanei vătămate F.C. situat în municipiul Arad, a constrâns-o psihic pe aceasta din urmă cu scopul de a obţine în mod injust suma de 72.000 de lei datorată unei persoane juridice”, se precizează într-un comunicat de presă, de marţi, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cel de-al treilea bărbat este acuzat de instigare la şantaj şi deocamdată nu a fost dispusă vreo măsură preventivă faţă de el.

Administratorul unei firme din judeţul Arad a fost ameninţat cu bătaia şi şantajat de trei bărbaţi din judeţele Arad şi Timiş, care i-au cerut 72.000 de lei, în contul unei datorii către o societate comercială din Timişoara.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti, în urma unor percheziţii, a transmis duminică, IPJ Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.