Un bărbat din Lipova, judeţul Arad, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat o fată de 13 ani, în repetate rânduri, chiar în locuinţa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au propus arestarea bărbatului pentru 30 de zile.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”La data de 27.06.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul major H.C.E.A. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor (cinci acte materiale), fapta constând în aceea că, în perioada mai-iunie 2024, pe raza localităţii Lipova, inculpatul a întreţinut patru raporturi sexuale normale cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, iar în dimineaţa zilei de 26.06.2024 a mai întreţinut un alt raport sexual normal cu persoana vătămată minoră, la locuinţa inculpatului”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, într-un comunicat de presă, de joi. 
 
Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Lipova, dispunându-se arestarea inculpatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.