Trei cadavre au fost găsite, marţi seară, pe Calea Moşilor din Capitală, poliţiştii şi procurorii demarând anchete pentru identificarea a două dintre cadavre. Doi bărbaţi se află în custodia autorităţilor judiciare, urmând a fi audiaţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pe Calea Moşilor din Bucureşti au fost descoperite trei cadavre.

Primele date de la faţa locului arată că unul dintre trupurile neînsufleţite aparţine unei femei, iar celalalte două sunt băgate în saci şi nu au fost încă identificate.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La ora transmiterii acestei ştiri, două persoane, copii ai femeii decedate, se află în custodia autorităţilor judiciare.

Marţi seară, aceştia urmează a fi audiaţi la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.