Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, miercuri, cererea REPER de renumărare a voturilor din mai multe secţii de votare pentru alegerile europarlamentare. Decizia instanţei este definitivă, iar Biroul Electoral Central va anunţa, la ora 18.30, rezultatele finale ale alegerilor locale din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Admite recursul declarat de Biroul Electoral Central împotriva sentinţei nr. 1188/2024 din 28 iunie 2024 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi rejudecând, respinge acţiunea în totalitate”, este sentinţa pronunţată, miercuri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia instanţei este definitivă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Birul Electoral Central a transmis că, miercuri, la ora 18.30, vot fi comunicate rezultatele finale ale scrutinului din 9 iunie.

Deputaţii Oana Cambera şi Andrei Lupu anunţau, în 28 iunie, cp au câştigat în instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, în numele Partidului REPER, anularea mai multor decizii ale Biroului Electoral Central şi renumărarea voturilor pentru alegerile europarlamentare, în mai multe judeţe şi secţii de vot, inclusiv în controversata secţie nr. 282 din Tunari din Ilfov, unde a votat deputata de Ilfov.

Decizia nu era definitivă şi a fost acatată de Biroul Electoral Central.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.