Preşedintele Joe Biden a discutat cu Donald Trump, după ce acesta a fost rănit la miting din Pennsylvania, relatează Reuters. Biden a spus că este recunoscător că fostul preşedinte Donald Trump este în siguranţă, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Preşedintele Joe Biden a spus că este recunoscător că fostul preşedinte Donald Trump este în siguranţă după atacul din Pennsylvania, relatează CNN.

Vorbind de la Rehoboth Beach, Delaware, la aproximativ două ore după incident, Biden a spus: „Nu există loc în America pentru acest tip de violenţă”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, avocat.ro, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a Parteneri: avocat.ro
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, avocat.ro, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: avocat.ro, Raiffeisen Bank

 Biden a profitat de ocazie pentru a cere ţării să fie unită.

„Nu putem permite ca acest lucru să se întâmple. Nu putem fi aşa”, a spus el.

Casa Albă a precizat că Biden şi Trump au discutat după atac.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Preşedintele a declarat anterior, într-un scurt discurs, că încearcă să ia legătura cu predecesorul şi contracandidatul său în alegerile generale din noiembrie, după ce acesta a fost rănit în urma unui schimb de focuri la un miting din Pennsylvania.

Joe Biden a vorbit, de asemenea, cu guvernatorul democrat al Pennsylvaniei, Josh Shapiro, şi cu Bob Dandoy, primarul oraşului Butler, unde au avut loc împuşcăturile, a declarat Casa Albă.

Biden urmează să primească duminică dimineaţă informaţii actualizate "de la oficiali din domeniul securităţii interne şi al forţelor de ordine", potrivit Casei Albe.

Preşedintele Joe Biden se va întoarce la Casa Albă din Rehoboth Beach, Delaware, mai devreme decât era planificat, potrivit unei declaraţii a oficialilor Casei Albe.

Acesta urma iniţial să rămână în Delaware până luni şi să zboare direct în Texas pentru evenimente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.