Sistemele de apărare aeriană ale Rusiei au distrus 36 de drone lansate de Kiev în trei regiuni care se învecinează cu Ucraina, a declarat luni Ministerul rus al Apărării, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Optsprezece drone au fost doborâte deasupra regiunii Briansk din vestul Rusiei, nouă au fost distruse în regiunea Kursk la sud de Briansk şi nouă deasupra regiunii Belgorod mai la sud, a declarat ministerul pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Guvernatorii regiunilor Briansk şi Kursk au declarat pe Telegram că nu există răniţi sau pagube importante ca urmare a atacurilor, însă adesea oficialii ruşi nu dezvăluie întreaga amploare a pagubelor provocate de atacurile ucrainene.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Reuters menţionează că nu a putut verifica independent rapoartele şi nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei.

Kievul spune că atacurile asupra infrastructurii militare, de transport şi energetice a Rusiei sunt un răspuns la atacurile continue ale Moscovei asupra teritoriului ucrainean de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina în 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.