Ucraina a lansat o serie de drone care au vizat Moscova şi vestul Rusiei, au declarat oficiali regionali duminică dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 „Unităţile ruse de apărare aeriană au distrus cel puţin o dronă care zbura spre Moscova”, a declarat primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„Cu toate acestea, resturile de drone au declanşat mai multe incendii de scurtă durată în regiunea Lipeţk, în sud-vestul Rusiei”, a declarat guvernatorul regiunii, tot pe Telegram. Nu au fost raportate persoane rănite.

La rândul lor, guvernatorii regiunilor Briansk şi Oryol, tot în vestul Rusiei, au declarat că unităţile de apărare aeriană din aceste regiuni au distrus mai multe drone.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În trecut, Kievul a susţinut adesea că atacurile sale aeriene au vizat infrastructuri esenţiale pentru eforturile de război ale Rusiei sau că au fost un răspuns la atacurile aeriene în curs ale Moscovei.

Adesea, oficialii ruşi nu dezvăluie amploarea pagubelor provocate de atacurile dronelor, în special asupra infrastructurii militare, de transport sau energetice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.