Trei persoane au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică, una grav, la Clubul-restaurant Pachamama, la Paris, pe rue du Faubourg Saint-Antoine, în apropiere de Place de la Bastille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

O baterie de trotinetă electrică a explodat şi a antrenat căderea unei porţiuni a unui perete, declară AFP surse din poliţie şi pompieri.

Explozia a avut loc către ora locală 23.30 (duminică, 0.30, ora României) la cel de-al patrulea etaj, ultimul al clădirii, unde era depozitată bateria de trotinetă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Administratorul clubului declară cotidianului Le Parisien, că bucăţi de ipsos au spart balustrada atriului de la parter.

Bucăţi de balustradă au lovit apoi clienţi.

Aproape 140 de persoane se aflau la momentul exploziei în Clubul Pachamama, potrivit cotidianului francez.

Una dintre persoanele rănite, care prezenta mai multe plăgi profunde, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Pitié-Salpêtrière, însă viaţa nu îi era în pericol, potrivit aceleiaşi surse.

Ceilalţi doi răniţi au suferit ”contuzii uşoare”.

Proprietarul trotinetei a fost audiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.