Tim Walz, guvernatorul statului Minnesota, a acceptat miercuri nominalizarea partidului său pentru funcţia de vicepreşedinte la Convenţia Naţională Democrată din Chicago, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Este onoarea vieţii mele să vă accept nominalizarea pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite”, a spus Walz.

De asemenea, el i-a mulţumit lui Kamala Harris pentru că l-a invitat pe listă şi i-a mulţumit preşedintelui Joe Biden pentru „patru ani de conducere puternică, istorică”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

El a fost prezentat cu un videoclip narat de prima doamnă din Minnesota, Gwen Walz. Videoclipul a prezentat-o pe Gwen Walz povestind viaţa soţului ei, care a început în Nebraska şi s-a înrolat în Garda Naţională a Armatei, inclusiv fotografii ale acestuia din perioada petrecută în armată. Gwen Walz şi copiii lor, care sunt prezenţi la convenţie, au fost emoţionaţi când l-au văzut pe guvernator urcând pe scenă.

Tim Walz şi-a prezentat viaţa şi trecutul americanilor în a treia seară a Convenţiei Naţionale Democrate, după ce a acceptat nominalizarea partidului pentru funcţia de vicepreşedinte.

El a început cu viaţa sa, crescând în Butte, Nebraska, „un oraş de 400 de oameni”. „Am avut 24 de copii în clasa mea de liceu şi niciunul dintre ei nu a mers la Yale”, a spus el, într-o aparentă aluzie la rivalul său republican JD Vance, care este un absolvent al Yale. Walz a declarat că a crescut învăţând să aibă grijă de vecinii săi din Butte şi având grijă de ei, ceea ce i-a insuflat o „responsabilitate de a contribui”.

„Pentru mine, a fost serviciul în Garda Naţională a Armatei. M-am înrolat la două zile după ce am împlinit 17 ani şi am purtat cu mândrie uniforma naţiunii noastre timp de 24 de ani”, a spus el. Walz a povestit că tatăl său, un veteran al războiului din Coreea, a murit de cancer pulmonar şi a lăsat în urmă „un munte de datorii medicale”.

„Mulţumesc lui Dumnezeu pentru beneficiile de supravieţuitor ale asigurărilor sociale. Şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru G.I. Bill, care ne-a permis şi mie şi tatălui meu să mergem la facultate, la fel ca milioane de alţi americani”, a spus el.

Apoi, el şi-a urmărit viaţa până la predarea şi antrenarea fotbalului - câştigând în cele din urmă un campionat de stat.

”Aceşti jucători şi elevii mei au fost cei care m-au inspirat să candidez pentru Congres. Ei au văzut în mine ceea ce am sperat să le insuflu şi lor - un angajament faţă de binele comun, o înţelegere a faptului că suntem cu toţii implicaţi în asta. Şi credinţa că o singură persoană poate face o diferenţă reală pentru vecinii săi”, a declarat Walz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.