Cei doi tineri care au vandalizat sediile Guvernului şi Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale au primit, sâmbătă, câte 20 de zile de arest. Informaţia a fost comunicată de Inspectoratul General al Poliţiei de la Chişinău, informează newsmaker.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În noaptea de 26 spre 27 septembrie, doi tineri de 20 şi, respectiv, 21 de ani au stropit cu vopsea clădirile Guvernului şi Ministerului Muncii. Indivizii au fost reţinuţi în cursul zilei de 27 septembrie, în Chişinău. 

Potrivit IGP, aceştia fac parte dintr-un grup de tineri care au fost recrutaţi şi instruiţi la Moscova pentru a vandaliza instituţiile statului, cu scop de destabilizare. Pentru atacul asupra Guvernului aceştia au primit 5 000 de euro.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În noaptea de 27 spre 28 septembrie, încă două instituţii ale statului – Teleradio-Moldova şi Curtea Supremă de Justiţie – au fost stropite cu vopsea. Oamenii legii au comunicat că au stabilit deja un cerc de suspecţi, fiind întreprinse toate acţiunile procesual penale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.