Parchetul Militar din Paris a deschis duminică o anchetă în vederea stabilirii cauzelor morţii, după descoperirea corpului unui militar francez, în aceeaşi zi, la Bucureşti, declară marţi Parchetul din Paris AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Autorităţile judiciare române sunt însărcinate cu investigaţiile la faţa locului”, precizează Parchetul, care confirmă astfel o informaţie dezvăluită de RTL.

O sursă din cadrul Poliţiei Române a declarat duminică AFP că trupul militarului a fost descoperit de către o cameristă, într-un hotel din Bucureşti, şi că o anchetă a fost deschisă în România.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Presa română scrie, citând surse din cadrul poliţiei, că acest bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât şi că nu exista niciun semn de intrare prin efracţie.

Sursele citate afirmă că militarul francez s-a înregistrat joi, împreună cu alţi militari francezi, la hotel, unde urma să stea până la 3 ianuarie.

Franţa conduce în România o misiune lansată în urma invaziei Ucrainei de către Rusia vizând o consolidare pe termen lung a flancului de est al NATO.

Militari francezi sunt desfăşuraţi în principal la baza militară Cincu, în centrul României, unde a efectuat o vizită, săptămâna trecută, ministrul francez al Apărării Sébastien Lecornu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.