Papa Francisc îi atacă dur vineri pe cei doi candidaţi în alegerile prezidenţiale americane - republicanul Donald Trump, ”care-i expulzează pe migranţi” şi democrata Kamala Harris, care ”omoară copii” prin apărarea dreptului la avort - pe care-i cataloghează drept ”împotriva vieţii”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cei doi (candidaţi) sunt împotriva vieţii. Fie cel care-i expulează pe migranţi, fie cel care omoară copii. Ambii sunt împotriva vieţii”, le-a spus Papa Francisc jurnaliştilor la bordul avionului cu care se întoarcea la Roma după un lung tuneu în Asia şi Oceania.

”TREBUIE SĂ ALEGEM RĂUL MAI MIC”

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Eu nu sunt american, nu pot să votez acolo, dar să fie clar: fie că este vorba despre expulzarea migranţilor, de a le refuza oportunitatea de a munci, de a le refuza primirea este păcat, este grav”, a declarat el.

”În lumea politică, în general, să nu votezi e rău. Nu este bine, trebuie să votăm şi trebuie să alegem răul mai mic. Cine este răul mai mic? Această doamnă sau acest domn? Eu nu ştiu, fiecare are conţtiinţa sa”, a declarat Papa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.