Kievul a fost vizat în cursul nopţii de duminică spre luni de un al cincilea atac masiv cu drone ruseşti de la începutul lunii septembrie, dar apărarea aeriană a distrus toate UAV-urile care reprezentau o ameninţare pentru capitala ucraineană, relatează Ukrainskaia Pravda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Al cincilea atac aerian asupra Kievului de la începutul lunii septembrie! Noaptea trecută, armata rusă a folosit din nou UAV-uri de atac, de tip Shahed, lansate din regiunea Kursk”, a anunţat şeful administraţiei militare a Kievului, Serhii Popko. „Dronele au lovit Kievul după miezul nopţii, în mai multe valuri”, a precizat oficialul.

El a adăugat că raidul aerian din capitală a durat mai mult de o oră.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Potrivit acestuia, toate dronele de atac ruseşti care ameninţau Kievul au fost distruse la periferia capitalei de către forţele şi mijloacele de apărare aeriană.

Potrivit datelor preliminare, nu au existat distrugeri sau victime în oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.